Mbreti dhe Nastradini.

Mbreti therret Hajradinin dhe i ben 3 pyetje:
1.Sa ka yje ne qjell?
2.Ku mesi tokes?
3.Çfare jam duke menduar une?
Nqs nuk i gje keto pyetje per 1 jave do te vras.
Hajradini iken ne shtepi dhe i tregon Nastradinit.
Nasradini thote:
-Ma lere mua kete pune. Niset Nastradini per tek mbretin.
E takon dhe mbreti i thote:
Mbreti-Sa ka yje ne qiell?
Nastradini -Sa qime ke ti ne koke.
Mreti- Ku eshte mesi i tokes?
Nastradini-Aty ku je ulur ti.
Mbreti-Çfare jam duke menduar une?
Nastradini-A jam Hajredini apo Nastradini.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Djali qe kishte etj... 963 Lexime
Komplimenti ... 960 Lexime
Ne kopshtin zologji... 939 Lexime
Kanibali... 1003 Lexime
Beni eshte i forte ... 980 Lexime
Dhurata ... 913 Lexime
Njeriu qe po mbytej... 910 Lexime
Emri ... 886 Lexime
Nardi i famshem ... 986 Lexime
Lepuri dhe Ujku ... 1019 Lexime
Stacioni i trenit. ... 899 Lexime
Telefonata. ... 941 Lexime