Tek gjinekologu.

Nje burre e con gruan te gjinokologu per nje kontroll. Doktori i thote se eshte shtatezane.
Burri: - Po si ka mundesi se une jam ruajtur shume?
Doktori: - Je ruajtur ti por ka ardhur tjetri me shpejtesi.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Nje i pasur... 1052 Lexime
Aladini dhe Xhindi... 1015 Lexime
Cfare po pret?... 1059 Lexime
Telefonata e hidhur... 957 Lexime
Dora ... 922 Lexime
Molat... 898 Lexime
Vrasja ... 1050 Lexime
Babai i zgjuar ... 1031 Lexime
Ligji i ri ... 1034 Lexime
Vdekja ... 1037 Lexime
Ishte nje bjonde dh... 1033 Lexime
"Tradhetia" ... 1062 Lexime