Plaku ne autobuz

Hyp nje plak ne autobus dhe pas ca minutash i thote nje te riu qe ishte ulur:
- Or cun a ngrihesh pak qe te ulem une se jam plak e po me dhembin kembet.
- Po ti kur ke qene i ri a ngriheshe per ti liru karrigen pleqve? – i thote cuni ri.
- Po ngrihesha gjithmone – i thote plaku.
- Po prandaj te dhembin kembet tani.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Policet!... 1077 Lexime
Ne farmaci.... 968 Lexime
Majmunet... 938 Lexime
Mesazhi... 960 Lexime
Histori nga bota... 987 Lexime
Qazimi... 1044 Lexime
Mesazhi... 948 Lexime
Në lokal ... 939 Lexime
Ne restorant :) ... 952 Lexime
Pergjigja... 902 Lexime
Vonesa ... 970 Lexime
Në varreza ... 1060 Lexime