Lopet

Agroni: O Hasan, a pine lopet tuaja duhanin?
Hasani: Jo!
Agroni: E po ik se te ka marre flake stalla.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Nipi dhe gjyshja ... 1050 Lexime
Shumekembeshi... 1241 Lexime
Hahhahahahaha... 1009 Lexime
Dyqan seksi... 1441 Lexime
Ditet e javes. ... 942 Lexime
Pervers, mos te shk... 1077 Lexime
Tek doktori ... 1014 Lexime
Në klasë ... 1064 Lexime
Postoblloku... 954 Lexime
... 950 Lexime
Plakje... 1010 Lexime
Xhungla... 917 Lexime