Burgaxhiu nga Gjirokastra

Nje Gjirokastrit hyn ne burg dhe takohet me nje te burgosur tjeter.
- Mireseerdhe ne qeline time. Perse te kane denuar?
- Ehh, vodha disa diamante ne nje argjendari pasi i theva vitrinen me nje tulle.
- Ahh, domethene te paskan kapur ne flagrance.
- Jo jo, me kapen me vone kur u ktheva per te marre tullen.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Neglizhencë.... 890 Lexime
Djali i Turpshem... 1157 Lexime
Krevati ... 1040 Lexime
Punonjesi dhe shefi... 1012 Lexime
Fshije historine... 1024 Lexime
Divorci ... 1050 Lexime
Pyetja ... 877 Lexime
Bjondia.... 1030 Lexime
Letra... 925 Lexime
Po pres!... 981 Lexime
Në klasë ... 944 Lexime
Lajme.... 895 Lexime