Kursimi

Nderkohe ne nje qytet te Shqiperise:
- O ma, po me shpeton kaka.
- Mbaje te keqen mami se pastaj te hahet prap buke.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Dëftesa ... 1120 Lexime
Tradhtia... 1010 Lexime
Çifti ... 951 Lexime
Selimi... 908 Lexime
Aladini dhe Xhindi... 1016 Lexime
Qazimi... 1045 Lexime
Gjeli... 909 Lexime
Ne farmaci... 1004 Lexime
Mungesat... 1048 Lexime
Gjej ndryshimin.... 1043 Lexime
"Burri"... 1000 Lexime
Une, xhuxhi dhe aut... 985 Lexime