Macja dhe Miu

Nje mi ka shume deshire te dale nga vrima e tij, por nguron sepse e ndjen macen dhe ka shume frike prej saj. Nje dite ai degjon te lehura ne dhome.
- Me ne fund - thote miu - qenkerka qeni. Rruga eshte e lire.
Del miu kur fap nje ta mberthyer macja e cila i thote:
- E shikon sa mire eshte kur di gjuhe te huaja.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Lepuri dhe Ujku ... 1019 Lexime
Telefonata ... 929 Lexime
Hmmmm...... 1043 Lexime
Pulat ... 945 Lexime
Pampersi ... 950 Lexime
Gjermani, italiani ... 1040 Lexime
Pse qan? ... 948 Lexime
Punë fëmijësh.... 997 Lexime
Ne shkretetire... 939 Lexime
Hidhërimi ... 933 Lexime
Qeni i Mires... 948 Lexime
Shoferet. ... 1007 Lexime