Ne banjo

Sa u ula ne banjo publike kur degjoj zerin e njerit nga banjo ngjitur.
Zeri - Si je?
Une - (i turperuar) Po mire.
Zeri - Po me cfare po merresh?
Une - Ja si puna jote, rri ulur ne banjo.
Zeri - Te vij aty?
Une - Jo ne asnje menyre. Jam i zene tani.
Zeri - Degjo, po e mbyll telefonin dhe po te marr me vone. Se ceshte nje idiot te banjo ngjitur qe i pergjigjet pyetjeve te mia.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Gruaja ... 1109 Lexime
4 shokët ... 1032 Lexime
Në martenitet ... 956 Lexime
Ne klas... 949 Lexime
Per vizite tek miku... 932 Lexime
Shkolla... 1001 Lexime
Në shtëpin publik... 1054 Lexime
Pensionistet.... 934 Lexime
Shpjegimi ... 995 Lexime
E vërteta ... 1047 Lexime
... 899 Lexime
Mysafirët ... 1030 Lexime