Krimi

Nje grua vret burrin dhe policia mberrin ne vendin e krimit.
Polici merr shefin ne radio per ti raportuar ngjarjen.
- Shef, gruaja e ka goditur trupin rreth 6 here me thike, rreth 35 here me pistolete dhe e ka hedhur nga kati i 7te.
- Po a arritet te zbulonit se cili ka qene shkaku i kesaj vrasje?
- Po shef, gruaja i kishte thene burrit qe te mos kaloj mbi dysheme deri sa ajo te thahet!
- Po mire, po gruan e keni kapur?
- Jo shef, akoma! Po presim te thahet dyshemeja!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Goni kap bingo... 1045 Lexime
Goca dhe mami ... 1216 Lexime
Ëngjëlli mbrojt... 1031 Lexime
Luani dhe Demi ... 1008 Lexime
Duhani... 1001 Lexime
Mbreti dhe Nastradi... 1085 Lexime
Mësuesi dhe bjondi... 1150 Lexime
Macja ... 938 Lexime
Në lokal ... 942 Lexime
... 846 Lexime
Beni dhe bicikleta... 952 Lexime
Pertacet.... 955 Lexime