Plaku.

Nje plak gjirokastrit teksa po jepte shpirt pyet:
- Ku e kam gruan?
- Ketu, jam zemer. Prane teje.
- Po vajza ku eshte?
- Babi, ketu jam. Ja prane teje.
- Po djalin ku e kam?
- Ketu, o im ate.
- Po ke dreqin keni lene ke dyqani ?

Barsaleta te sapo dala nga furra

Bjondet... 1079 Lexime
Një pacient do ope... 909 Lexime
Plagjiaturë... 893 Lexime
Martesa... 975 Lexime
Shoqet e vjetra... 1027 Lexime
Burri dhe gruaja.... 1061 Lexime