Elektrizuese!

Gruaja i thot burrit ne nje kafe:
-Zemer ca ke qe nuk flet? Me thuaj dicka.
-Dicka!
-Jo ashtu, me thuaj dicka te embel.
-Sheqer!
-He pra tani leri kto, me thuaj dicka qe te me elektrizoje!
-Te rente rrufeja pra!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Peshkatari dhe gjue... 962 Lexime
Në restorant ... 962 Lexime
Gezimi i madh... 1014 Lexime
Si te dallosh tradh... 1128 Lexime
Qesha -_- ... 964 Lexime
Në lokal!... 1004 Lexime
Takohen 2 shokë n... 1027 Lexime
Rritja ... 881 Lexime
Gjella me patate. ... 1114 Lexime
Bjondet ... 1093 Lexime
Burri dhe gruaja.... 974 Lexime
Telefonata ... 929 Lexime