Vjedhja.

Nje gjirokastrit hyn ne burg dhe takohet me nje te burgosur tjeter.
-Mireseerdhe ne qeline time. Perse te kane denuar?
-Eh, vodha disa diamante ne nje argjendari, pasi i theva vitrinen me nje tulle!
-Ah, domethene te paskan kapur ne flagrance?
-Jo, me kapen me vone kur u ktheva per te marre tullen!

Barsaleta te sapo dala nga furra

:)... 854 Lexime
Ne rruget e Tiranes... 1030 Lexime
Çifti i çuditshem... 1010 Lexime
Ne banke... 888 Lexime
Gruaja dhe burri... 1091 Lexime
Oficeret... 938 Lexime
Për vizitë tek mj... 1002 Lexime
ne nje hotel njebur... 1035 Lexime
Pagesa ... 910 Lexime
Gruaja qe kerkonte ... 1142 Lexime
Kafshet e pyllit.... 1025 Lexime
Nevriku ... 974 Lexime