Ishte nje bjonde dhe jetonte ne katin e 15 te nje pallati . Posht pallatit ishte nje njeri qe po fliste ne telefon . Ajo filloi te zbriste shkallet dhe kur vajti atje filloi ta perqafonte dhe ai i tha : "PO TI NGA ME NJEF MUA ?" ajo : "OHU UNE TE NJOH QE TE VOGEL ."

Ishte nje bjonde dhe jetonte ne katin e 15 te nje pallati . Posht pallatit ishte nje njeri qe po fliste ne telefon . Ajo filloi te zbriste shkallet dhe kur vajti atje filloi ta perqafonte dhe ai i tha : "PO TI NGA ME NJEF MUA ?" ajo : "OHU UNE TE NJOH QE TE VOGEL ."

Barsaleta te sapo dala nga furra

Zjarr... 802 Lexime
Ben Shoferi... 889 Lexime
Hidhërimi ... 813 Lexime
Mesuesja dhe Beni.... 902 Lexime
Agroni pas operacio... 904 Lexime
Te korruptuarit... 893 Lexime
Maçoku ... 860 Lexime
Studentët ... 872 Lexime
Në shtëpin publik... 913 Lexime
Emrat... 789 Lexime
Alienet dhe njerëz... 861 Lexime
... 778 Lexime