gjelle me mish

Me kishte bere sot plaka gjelle me mish.
U zura sepse gjeta floke brenda ne gjelle.
1 mije here i kam then qe te vrasi qerosa po prap nuk mer vesh.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Genjeshtaret... 1016 Lexime
ne nje hotel njebur... 1035 Lexime
Proçesi ... 917 Lexime
Çifti ... 1013 Lexime
Macja dhe Miu... 1327 Lexime
Mollët ... 972 Lexime
Si zbulohet tradhet... 1020 Lexime
Miri tek shtepia Be... 1032 Lexime
Budallenjtë ... 1051 Lexime
Mesazhi... 948 Lexime
Në autobus ... 929 Lexime
Zgjedhimi... 931 Lexime