Po pres!

U zhvesha, u futa në dush, hapa rubinetin, nuk kishte ujë të ngrohtë. Tani po pres në sallon, lakuriq, këmbë mbi këmbë duke pirë një cigare, si pornostar në momente pushimi.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Ne autobus.... 938 Lexime
Shoqja e gjimnazit ... 1008 Lexime
Dhurata e ditëlind... 1084 Lexime
As une... 901 Lexime
Djali dhe plaka ... 1125 Lexime
Çështje këndvës... 957 Lexime
Këshilla ... 897 Lexime
Në gjykatë... 928 Lexime
Polici.... 993 Lexime
Vrasja ... 908 Lexime
Kanibalet dhe fruta... 996 Lexime
Në klasë ... 1006 Lexime