Miu dhe Rakia

Ishte shqiptari, amerikani dhe rusi dhe po mburreshin me pijet e tyre.
I jep rusi miut vodka dhe miu iken si shigjete jashte dritares.
I jep amerikani xhek dhe miu shkon e perplaset per mur.
I jep shqiptari raki dhe del miu nga vrima duke thene: Ku eshte ajo macja se do ja dhjes turite.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Xhaja dhe peshkatar... 1032 Lexime
Për vizitë tek mj... 1002 Lexime
Te kruhet... 1137 Lexime
Shumekembeshi... 1241 Lexime
Mushkonjat... 1025 Lexime
Miri dhe gjyshi... 1047 Lexime
E vërteta.... 931 Lexime
Anglezi, Francezi d... 1100 Lexime
... 830 Lexime
... 950 Lexime
Proçesi ... 917 Lexime
Llotaria ... 1012 Lexime