Xing me Ermalin 17 - Noizy

Barsaleta te sapo dala nga furra

Nena dhe Droga... 889 Lexime
Dita me e lumtur... 943 Lexime
Kurnaci... 911 Lexime
Ilaçet ... 771 Lexime
Intervista... 4680 Lexime
Kursimi... 830 Lexime
Kafshet e pyllit.... 901 Lexime
Polici dhe gruaja... 868 Lexime
Ditlindja.... 851 Lexime
Beni godet serish... 815 Lexime
Kafshet e pyllit ... 1232 Lexime
Kush, Une?... 990 Lexime