Barsaleta te sapo dala nga furra

Keshilla per blerje
Strategjia ... 714 Lexime
Plaku dhe Cunat e L... 475 Lexime
Llogaria ... 446 Lexime
Burrat qe kerkonin ... 541 Lexime
Policet... 464 Lexime
Ngacmimi ... 435 Lexime
Shqiptari dhe Greku... 497 Lexime
Djali i Turpshem... 473 Lexime
Djali dhe Vajza... 490 Lexime
Stacioni i trenit. ... 441 Lexime
Lamadani... 421 Lexime
Lodra ... 475 Lexime